Multimediasisällön lisääminen ohjeisiin ja viesteihin

Lisää opiskelijoiden sitoutumista sisällyttämällä tehtävien ohjeisiin ja uudelleenyrityskehotuksiin kuvia, videoita, piirustuksia ja äänitiedostoja.

Toimi Koulutyöt-apissa Koulutyöt-kuvake seuraavasti:

• Jos haluat sisällyttää ohjeisiin kuvan tai videon, napauta Kuva tai video -painike ja tee jokin seuraavista:

• Jos haluat lisätä olemassa olevan kuvan tai videon, napauta Kuvakirjasto, hae kuvaa tai videota tai siirry sen kohdalle ja napauta sitten sitä.

• Jos haluat lisätä uuden kuvan tai videon, napauta Kamera ja ota sitten kameralla uusi kuva tai video.

• Jos haluat lisätä olemassa olevan kuva- tai videotiedoston, napauta Tiedostot, hae kuva- tai videotiedostoa tai siirry sen kohdalle ja napauta sitten sitä.

• Jos haluat sisällyttää ohjeisiin piirroksen, napauta Piirros- ja käsinkirjoitustyökalu -painike, luo piirros ja napauta sitten Valmis.

• Jos haluat sisällyttää ohjeita äänimuodossa, napauta Ääni-painike ja tee sitten jokin seuraavista:

• Jos haluat lisätä uuden ääniviestin, napauta Tallenna ääntä ja luo sitten uusi viesti toiminnoilla.

• Jos haluat lisätä olemassa olevan äänitiedoston, napauta Tiedostot, hae äänitiedostoa tai siirry sen kohdalle ja napauta sitten sitä.

Jos haluat nimetä äänitiedoston uudelleen, kaksoisnapauta nimeä ja anna sitten uusi nimi.

Jos haluat järjestää multimedian uudelleen, napauta tiedostoa pitkään ja vedä se sitten uuteen kohtaan ohjeissa. Voit poistaa tiedoston napauttamalla Poista‑painike.

Vinkki: Voit lisätä multimediasisältöä myös vetämällä sen toisesta apista ja pudottamalla sen tehtävän ohjeisiin Koulutyöt-apissa.

Huomaa:

• Ohjeisiin voi lisätä enintään kahden gigatavun kokoisia multimediatiedostoja.

• Voit lisätä tehtävän ohjeisiin korkeintaan kolme multimediatiedostoa, mutta vain yhden multimediatiedoston, kun opiskelijaa pyydetään tekemään liite uudelleen.

• Jos haluat jakaa multimediaa, käyttää multimediaa muissa tehtävissä tai apeissa tai jos haluat tallentaa multimediaa myöhemmin käytettäväksi, napauta miniatyyriä pitkään ja napauta sitten Jaa.