Rajoitettu Apple ID

Voit käyttää rajoitettua Apple ID:tä samoin kuin henkilökohtaista Apple ID:tä, henkilökohtaiseen laitteeseen kirjautumiseen, jaettuun laitteeseen kirjautumiseen tai Applen palveluiden ja alustojen (esimerkiksi iCloud, Apple School Manager ja Koulutyöt) käyttämiseen. Toisin kuin henkilökohtaiset Apple ID:t, rajoitetut Apple ID:t omistaa koulu tai koulutoimi. Organisaatio voi nollata salasanat ja ottaa käyttöön ostot, viestinnän sekä roolipohjaisen ylläpidon.

Rajoitettua Apple ID:tä käyttävät opettajat voivat käyttää Koulutyöt-appia sisällön jakamiseen ja vastaanottamiseen, yhteistyöhön opiskelijoiden kanssa ja koulunsa opiskelijoiden edistymistietojen tarkasteluun. Rajoitetuille Apple ID -tileille annetaan 200 gigatavua (Gt) iCloud Drive -tallennustilaa.

Lue lisätietoja ohjeartikkelista Mitä ovat rajoitetut Apple ID:t Apple School Managerissa? Apple School Managerin käyttöoppaasta.

Huomaa: Rajoitettuun Apple ID:hen viitataan koulutilinä opiskelijoille tarkoitetussa Koulutyöt-käyttöoppaassa.