evästeet ja verkkosivustojen data

Verkkosivustot tallentavat usein evästeitä ja muuta dataa Maciin. Tämä data saattaa sisältää antamiasi tietoja, kuten nimen, sähköpostiosoitteen ja asetuksia. Data auttaa verkkosivustoja tunnistamaan sinut, kun palaat sivustoille, jotta he voivat tarjota sinulle palveluja ja näyttää sinulle tietoja, jotka saattavat kiinnostaa sinua.

Safari käyttää koneoppimista mainostajien ja muiden verkkokäyttäytymistäsi seuraavien tunnistamiseen ja poistaa niiden tuottamia sivustojen välisen seurannan evästeitä ja verkkosivustojen dataa. Voit laittaa älykkään seurannaneston pois päältä, jolloin Safari hyväksyy aina evästeet ja verkkosivustojen datan, tai voit pitää älykkään seurannaneston päällä.

• Valitse Safari > Asetukset, klikkaa Yksityisyys ja valitse ”Estä sivustojen välinen seuranta”.