Älykäs hakukenttä

Voit käyttää Safarin älykästä hakukenttää osoite- ja hakukenttänä sekä suosikkisivustoillesi menemiseen.

Safarin älykäs hakukenttä, johon voit kirjoittaa sivun nimen tai verkko-osoitteen.

Tässä on joitakin tapoja käyttää älykästä hakukenttää:

Verkkosivulle meneminen: Syötä sivun nimi tai osoite.

Haku: Syödä sana tai lause. Kun kirjoitat, Safari-ehdotukset tulevat näkyviin. Valitse ehdotus tai hae kirjoittamaasi tekstiä painamalla rivinvaihtonäppäintä.

Suosikkisivustolle meneminen: Klikkaa älykästä hakukenttää, jotta näet suosikkisivustosi kentän alapuolella. Klikkaa sen sivuston kuvaketta, jolla haluat käydä.

Haun toistaminen: Poista kaikki teksti kentästä, klikkaa suurennuslasia ja valitse äskeinen haku.