Touch ID

Joissakin Maceissa oleva sormenjäljen tunnistusominaisuus. Touch ID sijaitsee näppäimistön oikeassa yläkulmassa Touch Barin tai toimintonäppäinrivin vieressä Mac-mallista riippuen.

Touch ID:llä voit avata Macin ja joidenkin salasanalla suojattujen kohteiden lukituksen, maksaa ostoksia verkossa Apple Paylla sekä tehdä ostoksia iTunes Storessa, App Storessa ja Apple Booksissa.

Jos haluat käyttää Touch ID:tä, aseta sormesi sen päälle. Voit ottaa Touch ID:n käyttöön valitsemalla Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset ja klikkaamalla Touch ID.