Älykäs hakukenttä

Voit käyttää Safarin älykästä hakukenttää osoite- ja hakukenttänä sekä suosikkisivustoillesi menemiseen.

Safarin työkalupalkin keskellä on älykäs hakukenttä.

Tässä on joitakin tapoja käyttää älykästä hakukenttää:

• Verkkosivulle meneminen: Syötä sivun nimi tai osoite.

• Haku: Syötä sana tai lause. Kun kirjoitat, Safari-ehdotukset tulevat näkyviin. Voit joko valita ehdotuksen tai tehdä haun painamalla rivinvaihtoa.

• Suosikkisivustolle meneminen: Klikkaa kenttää ja klikkaa verkkosivustoa, jolla haluat vierailla.

• Haun toistaminen: Poista kaikki teksti kentästä, klikkaa suurennuslasia ja valitse äskeinen haku.