Evästeet ja verkkosivustojen data

Verkkosivustot tallentavat usein evästeitä ja muuta dataa Maciin. Tämä data saattaa sisältää antamiasi tietoja, kuten nimen, sähköpostiosoitteen ja asetuksia. Data auttaa verkkosivustoja tunnistamaan sinut, joten kun palaat sivustoille, ne voivat tarjota sinulle palveluja ja näyttää sinulle tietoja, jotka saattavat kiinnostaa sinua.

Voit muuttaa asetuksia niin, että Safari hyväksyy tai estää aina evästeet ja verkkosivustojen muun datan.

• Valitse Safari > Asetukset, klikkaa Lisävalinnat ja valitse Estä kaikki evästeet tai poista sen valinta.