Muistutusten valitseminen

Voit valita yhden tai useampia muistutuksia jollakin seuraavista tavoista:

• Muistutuksen valitseminen: Siirrä osoitin muistutuksen nimen oikealle puolelle ja klikkaa tyhjää aluetta.

Voit valita muistutuksen klikkaamalla muistutuksen nimen oikealla puolella olevaa tyhjää aluetta.
  • Useiden muistutusten valitseminen: Pidä komento-näppäintä painettuna ja klikkaa jokaisen muistutuksen nimen oikealla puolella.

• Useiden vierekkäisten muistutusten valitseminen: Klikkaa ensimmäisen muistutuksen nimen oikealle puolella, pidä vaihtonäppäintä painettuna ja klikkaa viimeisen muistutuksen nimen oikealla puolella.

• Luettelon kaikkien muistutusten valitseminen: Valitse yksi muistutus ja paina komento-A.