Hallittu Apple ID

Hallittua Apple ID:tä käytetään tavallisen Apple ID:n tapaan kirjautumiseen henkilökohtaiselle tai jaetulle laitteelle. Sitä käytetään myös Applen palveluissa, mukaan lukien iCloud ja yhteistyö iWork-apeissa ja Muistiinpanot-apissa sekä Apple School Managerissa ja Apple Business Managerissa. Hallittuja Apple ID:itä on suunniteltu vastaamaan organisaatioiden tarpeisiin ja lakivaatimuksiin. Niiden avulla organisaatiot voivat hallita salasanojen nollausta, rajoittaa ostoksia ja viestintää sekä hallita henkilöiden rooleihin perustuvia oikeuksia. (Esimerkiksi ylläpitäjä- ja henkilökuntarooleissa voidaan käyttää hallittuja Apple ID:itä Apple School Manager- tai Apple Business Manager -verkkoportaaliin kirjautumiseen.)

Huomaa: Hallitut Apple ID:t eivät tue Perhejakoa.