Toistosäätimet

Voit ohjata video- tai äänitiedostojen toistamista toistosäätimillä, kuten Toista-, Tauko-, Selaa eteenpäin- ja Selaa taaksepäin -painikkeilla.

Force Touch -ohjauslevyillä voit selata QuickTime-elokuvaa eteen- tai taaksepäin nopeammin tai hitaammin painalluksen voimakkuuden perusteella.

Säätimet äänenvoimakkuudelle, eteen- ja taaksepäin selaamiselle, toistamiselle ja tiedoston toistamiselle AirPlay-yhteensopivassa laitteessa sekä toistonopeuden muuttamiselle.