Pro Standissa olevan Pro Display XDR:n etu-, taka- ja sivunäkymä .

Applen Pro Display XDR:n esittely

Tutustu Pro Display XDR:n ominaisuuksiin, kuten kirkkaus ja kontrasti, katselukulmat, referenssitilat ja True Tone -teknologia.

Applen Pro Display XDR:n liittäminen

Pro Standin yläosa, liitin korostettuna.

Pro Standin kiinnittäminen

Kiinnitä Pro Display XDR Pro Standiin noudattamalla näitä yksinkertaisia ohjeita.

Pro Display XDR:n kiinnittäminen Pro Standiin

Näyttöä käännetään vastapäivään.

Näytön kääntäminen

Opi kääntämään Pro Display XDR, kun se on kiinnitettynä Pro Standiin.

Pro Display XDR:n kääntäminen Pro Standissa

Yläkuva VESA-kiinnityssovittimesta.

VESA-kiinnityssovittimen kiinnittäminen

Kiinnitä Pro Display XDR VESA-kiinnityssovittimeen noudattamalla näitä yksinkertaisia ohjeita.

Pro Display XDR:n kiinnittäminen VESA-kiinnityssovittimeen

Voit tutustua Apple Pro Display XDR:n käyttöönotto-oppaaseen klikkaamalla sivun yläreunassa olevaa sisällysluetteloa tai kirjoittamalla sanan tai lauseen hakukenttään.

Jos tarvitset lisää apua, vieraile Pro Display XDR -tukisivustolla.