iPhone, MacBook ja iPad, joiden kaikkien näytöllä näkyvät samat kuvat.

Kuvasi kaikkialla

iCloud-kuvien avulla kuvasi ja videosi ovat aina mukanasi käyttämästäsi laitteesta riippumatta. Ota kuva iPhonella ja se tulee automaattisesti näkyviin Macin Kuvat-apissa.

iCloud-kuvien laittaminen päälle

Kuva muokkausnäkymässä ja muokkaustyökalut oikealla.

Tee hyvistä kuvista upeita

Sinun ei tarvitse olla ammattilainen pystyäksesi ammattilaismaiseen kuvankäsittelyyn. Anna kuvillesi, videoillesi ja Live Photo ‑kuvillesi juuri oikea ilme Kuvat-apin muokkaustyökaluilla. Voit esimerkiksi parantaa valotusta ja värejä, käyttää suodattimia ja parantaa rajausta.

Kuvan muokkaaminen

Kuvat-ikkuna, jossa on Muistot valittuna sivupalkissa ja ikkunassa näkyy kaksi muistoa.

Nauti muistoista

Muistot etsii matkoja, lomia, henkilöitä, lemmikkejä ja muuta ja valikoi älykkäästi kuvia ja videoita. Sitten se esittää ne kauniissa kokoelmissa, joissa on teemamusiikki, otsikoita ja elokuvamaisia siirroksia.

Muistojen katseleminen

Kuva kiinteistön myynti-ilmoituksesta, jossa näkyy välittäjän puhelinnumero valittuna live-tekstinä ja valikko, jossa olevilla valinnoilla voidaan muun muassa lisätä puhelinnumero Yhteystietoihin, soittaa numeroon, aloittaa FaceTime-puhelu ja lähettää tekstiviesti.

Tee kuvillasi enemmän live-tekstin avulla

Kun kuvassa näkyy puhelinnumero, verkkosivusto tai sähköpostiosoite, voit kuvaa käyttäen muun muassa soittaa puhelun, avata verkkosivuston, lähettää sähköpostiviestin tai kääntää tekstiä.

Live-tekstin käyttäminen kuvassa

Voit tutustua Kuvat-apin käyttöoppaaseen klikkaamalla sivun yläreunassa olevaa sisällysluetteloa tai kirjoittamalla sanan tai lauseen hakukenttään.

Jos tarvitset lisää apua, vieraile Kuvien tukisivustolla.