iPhone, MacBook ja iPad, joiden kaikkien näytöllä näkyvät samat kuvat.

Kuvasi kaikkialla

iCloud-kuvien avulla kuvasi ja videosi ovat aina mukanasi käyttämästäsi laitteesta riippumatta. Ota kuva iPhonella ja se tulee automaattisesti näkyviin Macin Kuvat-apissa.

iCloud-kuvien laittaminen päälle

Kuva muokkausnäkymässä ja muokkaustyökalut oikealla.

Tee hyvistä kuvista upeita

Sinun ei tarvitse olla ammattilainen muokataksesi kuten ammattilainen; Kuvat-apin muokkaustyökaluilla saat kuvistasi, videoistasi ja Live Photo -kuvistasi juuri oikean näköisiä. Voit esimerkiksi parantaa valotusta ja värejä, käyttää suodattimia ja parantaa rajausta.

Kuvan muokkaaminen

Kuvat-ikkuna, jossa on Muistot valittuna sivupalkissa ja ikkunassa näkyy useita muistoja.

Nauti muistoista

Muistot etsii matkoja, lomia, henkilöitä, lemmikkejä ja muuta ja valikoi älykkäästi kuvia ja videoita. Sitten se esittää ne kauniissa kokoelmissa ja muistoelokuvissa, joissa on teemamusiikki, otsikoita ja elokuvamaisia siirroksia.

Muistojen katseleminen

Kuvat-ikkuna, jossa näkyy kuva, ja jakovalikko, jossa on Jaetut albumit -komento valittuna.

Jakaminen perheen ja ystävien kanssa

Kun sinulla on upeita kuvia, jotka suorastaan huutavat jakamista, luo jaettu albumi ja kutsu perheesi ja ystäväsi katselemaan sitä.

Jaetun albumin luominen

Voit tutustua Kuvat-apin käyttöoppaaseen klikkaamalla sivun yläreunassa olevaa sisällysluetteloa tai kirjoittamalla sanan tai lauseen hakukenttään.

Jos tarvitset lisää apua, vieraile Kuvien tukisivustolla.