Kuvat-kuvake

Kuvien käyttöopas

macOS Mojavea varten

iPhone, MacBook ja iPad, joiden kaikkien näytöllä näkyvät samat kuvat.

Kuvasi kaikkialla

iCloud-kuvien avulla kuvasi ja videosi ovat aina mukanasi käyttämästäsi laitteesta riippumatta. Ota kuva iPhonella ja se tulee automaattisesti näkyviin Macin Kuvat-ohjelmassa.

iCloud-kuvien laittaminen päälle

Kuva muokkausnäkymässä ja muokkaustyökalut oikealla.

Tee hyvistä kuvista upeita

Sinun ei tarvitse olla ammattilainen muokataksesi kuten ammattilainen; Kuvat-ohjelman muokkaustyökaluilla saat kuvistasi juuri oikean näköisiä. Voit rajata ja suoristaa, korjata punasilmäisyyden tai virheitä, parantaa valoa ja väriä ja paljon muuta.

Kuvan muokkaaminen

Kuvat-ikkuna, jossa on Muistot valittuna sivupalkissa ja ikkunassa näkyy useita muistoja.

Nauti muistoista

Koe tärkeät hetket ja hauskat tapahtumat uudelleen katsellessasi muistoja – kokoelmia, jotka Kuvat kerää sinulle automaattisesti.

Muistojen katseleminen

Kuvat-ikkuna, jossa näkyy kuva, ja jakovalikko, jossa on Jaetut albumit -komento valittuna.

Kerro koko maailmalle

Kun sinulla on upeita kuvia, jotka suorastaan huutavat jakamista, luo jaettu albumi ja kutsu perheesi ja ystäväsi katselemaan sitä.

Jaetun albumin luominen

Voit selata Kuvien käyttöopasta klikkaamalla sivun yläreunassa olevaa sisällysluetteloa.

Jos tarvitset lisää apua, vieraile Kuvien tukisivustolla.