Tervetuloa Kuvat-ohjelmaan

Katsele, järjestele ja paranna kuvia elämäsi parhaista hetkistä.

Kuvat-ikkuna, jossa näkyy kuva ikkunan oikeassa reunassa, rivi kuvien miniatyyrejä alareunassa ja sivupalkki vasemmalla.
iPhone, MacBook ja iPad, joiden kaikkien näytöllä näkyvät samat kuvat.

Kuvasi kaikkialla

iCloud-kuvakirjastolla kuvasi ja videosi ovat aina mukanasi käyttämästäsi laitteesta riippumatta. Ota kuva iPhonella ja se tulee automaattisesti näkyviin Macin Kuvat-ohjelmassa. Ota iCloud-kuvakirjasto käyttöön Kuvat-asetusten iCloud-osiossa.

Kuva muokkausnäkymässä ja muokkaustyökalut oikealla.

Tee hyvistä kuvista upeita

Sinun ei tarvitse olla ammattilainen muokataksesi kuten ammattilainen; Kuvat-ohjelman muokkaustyökaluilla saat kuvistasi juuri oikean näköisiä. Katso kuvaa kaksoisklikkaamalla sitä ja klikkaa sitten työkalupalkissa Muokkaa. Muokkaustyökalujen avulla voit rajata ja suoristaa, korjata punasilmäisyyden tai virheet, parantaa valoa ja väriä ja paljon muuta.

Kuvat-ohjelma, jossa on kirjaprojekti avoinna ja jossa näkyy sivuja, joille on aseteltu kuvia.

Jaa seikkailusi

Tee parhaista kuvistasi kirjoja, joita voit antaa perheelle tai ystävillesi. Valitse kuvia, valitse Arkisto > Luo > Kirja ja valitse valmiiksi suunniteltu teema.

Facebook-sivu, jossa näkyy kuva.

Kerro koko maailmalle

Kun sinulla on upea kuva, joka suorastaan huutaa jakamista, julkaise se Facebookissa tai muussa suosimassasi sosiaalisessa mediassa. Klikkaa vain Jaa-painiketta, ja kuvasi on jo matkalla.