Punasilmäisyyden poistaminen

Kun kuva otetaan salamaa käyttäen, seurauksena voi olla, että ihmisten silmien pupillit ovat punaiset. Voit poistaa punasilmäisyyden vaikutelman kuvasta. Jos poistat punasilmäisyyden Live Photo -kuvasta, voit edelleen toistaa sen.

Avaa Kuvat

1. Kaksoisklikkaa kuvaa ja klikkaa työkalupalkissa Muokkaa.

2. Klikkaa työkalupalkissa Säädä.

3. Klikkaa Säädöt-paneelissa lisätietokolmiota Punasilmäisyys-kohdan vieressä.

4. Klikkaa Autom.

Kuvat poistaa punasilmäisyyden kaikista kuvissa havaitsemistaan kasvoista.

5. Jos punasilmäisyyttä esiintyy edelleen, vedä Koko-säädintä, kunnes ympyrä on henkilön silmän punaisen alueen kokoinen.

6. Sijoita osoitin punaisen pupillin päälle ja klikkaa. Toista vaihe kaikille punaisille silmille kuvassa.

Punasilmäisyystyökalu punaisen pupillin päällä.

Huomaa: Punasilmäisyystyökalu ei toimi eläinten silmien kanssa, jotka näkyvät salamakuvissa erivärisinä (vihreänä tai keltaisena).