Kalenterin tekstin muotoileminen

Voit muuttaa kalenterisivulla olevan tekstin ulkoasua vaihtamalla fonttiasetuksia. Voit myös lisätä tekstiä mihin tahansa päivämäärään.

Avaa Kuvat

Kalenterisivulla olevan tekstin muotoileminen

1. Klikkaa sivupalkissa Projektit-kohdan alla kalenteria.

2. Kaksoisklikkaa sivua, jolla olevaa tekstiä haluat muokata.

3. Valitse teksti ja tee jokin seuraavista:

• Valitse Muokkaa > Fontti > Näytä fontit ja valitse haluamasi fonttiasetukset.

• Klikkaa työkalupalkissa Valinnat-painiketta ja muotoile sitten tekstiä Tekstivalinnat-ikkunan säätimillä.

Kuva, jonka alapuolella on valittua tekstiä, ja Tekstivalinnat-ikkuna oikealla.

Tekstin lisääminen päivämäärään

1. Klikkaa sivupalkissa Projektit-kohdan alla kalenteria.

2. Kaksoisklikkaa sivua ja klikkaa sen päivämäärän alle, johon haluat lisätä tekstiä.

3. Kirjoita teksti tekstikenttään.

Kalenterin päivämäärä, johon on lisätty tekstiä, ja Tekstivalinnat-ikkuna oikealla.

Valitse muotoiltava teksti kaksoisklikkaamalla sitä ja käytä sitten Tekstivalinnat-ikkunan säätimiä.

Kuvatekstin lisääminen tietyn päivämäärän kuvalle

1. Klikkaa sivupalkissa Projektit-kohdan alla kalenteria.

2. Kaksoisklikkaa sivua ja kaksoisklikkaa päivämäärää, jonka kuvaan haluat lisätä tekstiä.

Vinkki: Voit suurentaa kalenterisivun kokoa työkalupalkin Zoomausliukusäätimellä muutosten tekemisen helpottamiseksi.

3. Klikkaa Kuvavalinnat-ikkunan Kuvateksti-ponnahdusvalikkoa ja valitse kuvatekstin sijainti.

4. Kirjoita kuvatekstisi tekstikenttään.

Jos näet varoituksen (punainen kolmio) kalenterisivulla

Jos näet huutomerkin sisältävän punaisen kolmion työskennellessäsi kalenterin parissa, kalenterissa on tekstiä, joka ei mahdu käytettävissä olevaan kenttään, koska tekstin fontti tai merkkimäärä on liian suuri.

Varoituskolmiokuvake

Voit korjata varoituksen jollakin seuraavista tavoista:

• Pienennä tekstin viemää tilaa muuttamalla tekstin fonttia, fonttilajia tai kokoa.

• Muokkaa tekstiä niin, että siinä on vähemmän sanoja.