Kuvan kohinan vähentäminen

Vähäisessä valaistuksessa otetuissa kuvissa saattaa esiintyä rakeisuutta tai täpliä eli niin sanottua kohinaa. Voit vähentää kuvissa olevaa kohinaa tai poistaa sen.

Huomaa: Kohinanvaimennus toimii myös RAW-tiedostomuodossa olevissa kuvissa.

1. Kaksoisklikkaa kuvaa ja klikkaa työkalupalkissa Muokkaa.

2. Klikkaa työkalupalkissa Säädä.

3. Klikkaa Säädöt-paneelissa lisätietokolmiota Kohinanvaimennus-kohdan vieressä.

4. Vedä Kohinan vaimennus -säädintä, kunnes olet tyytyväinen tulokseen.

Kohinanvaimennus-säädin Säädöt-osiossa.

Huomaa: Kun muokataan RAW-kuvia (versio 6 tai uudempi), Luminanssikohina-, Värikohina- ja Yksityiskohta-liukusäätimet tulevat näkyviin kohinanvaimennuksen hienosäätöä varten.