Kuvien ja videoiden tuomisen yleiskatsaus

Voit tuoda kuvia ja videoita kuvakirjastoon ja järjestellä ja muokata niitä Kuvat-ohjelmalla. Voit tuoda kuvia ja videoita eri tavoilla:

Oletuksena tuodut kuvat kopioidaan Kuvat-kirjastoon. Voit halutessasi säilyttää kuvia ja videoita Kuvat-kirjaston ulkopuolella esim. Macissa olevassa kansiossa tai ulkoisella kovalevyllä ja silti katsella niitä Kuvat-ohjelmassa. Jos sinun tarvitsee siirtää kirjaston ulkopuolella olevaa sisältöä kuvakirjastoon, voit tehdä senkin. Jos haluat lisätietoja tiedostojen tallennuspaikan vaihtamisesta, katso Tiedostojen tallennuspaikan vaihtaminen Kuvat-ohjelmassa.

Huomaa: Kuvia ja videoita, joita ei ole tallennettu Kuvat-kirjastoon ei tallenneta iCloud-kuvakirjastoon.

Avaa Kuvat