Muokkaustyökalujen ja laajennusten lisääminen Kuvat-ohjelmaan

Voit lisätä laajennuksia (joita kutsutaan myös liitännäisiksi), joilla saat Kuvat-ohjelmaan uusia muokkaustyökaluja. Muiden valmistajien laajennuksilla voi lisätä esimerkiksi erikoissuodattimia tai muita kuvien säätöjä.

Jos haluat muokata muun valmistajan laajennuksen avulla, lataa laajennus App Storesta ja asenna se Maciisi seuraamalla laajennuksen kanssa toimitettavia ohjeita. Ota laajennus käyttöön Kuvat-ohjelmassa noudattamalla alla olevia ohjeita.

Avaa Kuvat

1. Valitse Omenavalikko > Järjestelmäasetukset ja klikkaa Laajennukset.

2. Klikkaa kuvien muokkaus.

3. Valitse sen laajennuksen valintaneliö, jota haluat käyttää.

Laajennus näytetään, kun klikkaat Laajennukset-painiketta  Kuvat-ohjelman muokkaustyökalupalkissa.

Voit käyttää kuvan muuttamiseen laajennusten ja Kuvat-ohjelman sisäisten työkalujen yhdistelmää. Kun olet muokannut kuvaa, voit palauttaa sen alkuperäiseen klikkaamalla Palauta alkuperäinen.