Projektien luominen muiden valmistajien laajennuksilla

Voit muiden valmistajien laajennuksia käyttäen luoda projekteja, kuten tulosteita, kuvaesityksiä tai muokattuja verkkosivustoja. Siirry Mac App Storeen ja etsi ohjelmia, jotka sisältävät Kuvat-ohjelman projektilaajennuksia, ja lataa ja asenna niitä Kuvat-ohjelman kanssa käytettäviksi. Jos haluat lisätietoja laajennusten asentamisesta, katso Muokkaustyökalujen ja laajennusten lisääminen Kuvat-ohjelmaan.

Avaa Kuvat

Projektin luominen muun valmistajan laajennuksella

1. Projektilaajennuksen asentamisen jälkeen valitse Arkisto >Luo ja valitse sitten haluamasi laajennus.

Voit myös klikata Lisää-painike Omien projektien vieressä sivupalkissa.

2. Luo projektisi seuraamalla näytöllä näkyviä ohjeita.