Kuvien julkaiseminen Facebookissa, Flickrissä ja Twitterissä

Voit julkaista kuvia ja videoita Facebookissa, Flickrissä tai Twitterissä suoraan Kuvat-ohjelmasta.

Huomaa: Kun julkaiset Live Photo -kuvan Facebookiin, Flickriin tai Twitteriin, Live Photo lähetetään still-kuvana.

Avaa Kuvat

Facebook-, Flickr­ tai Twitter-tilille kirjautuminen

1. Valitse Omenavalikko > Järjestelmäasetukset ja klikkaa Internet-tilit.

2. Klikkaa Facebook, Flickr tai Twitter.

3. Kirjoita käyttäjätunnus ja salasana ja klikkaa Seuraava.

Kuvien ja videoiden julkaiseminen Facebookiin

1. Valitse julkaistavat kuvat tai videot.

2. Klikkaa työkalupalkin Jaa-painiketta ja valitse Facebook.

Kirjaudu sisään Facebook-tilillesi, jos et ole vielä kirjautunut.

3. Valitse Facebook-valintaikkunassa valintoja kuville ja lisää halutessasi kommentti.

Facebookissa jakamisen valintaikkuna.
    • Kuvien katselijoiden valitseminen: Klikkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa ponnahdusvalikkoa ja valitse vaihtoehto.

• Kuvien lähetyspaikan valitseminen: Klikkaa Aikajana-ponnahdusvalikkoa ja valitse aikajana tai albumi.

• Tietokoneen sijainnin lisääminen kuviin: Klikkaa Lisää sijainti.

• Kommentin lisääminen: Voit halutessasi kirjoittaa kuvien mukaan kommentin.

4. Klikkaa Julkaise.

Kuvien julkaiseminen Flickrissä

Voit jakaa kuvia verkossa julkaisemalla ne Flickrissä suoraan Kuvat-ohjelmasta.

1. Valitse julkaistavat kuvat.

2. Klikkaa työkalupalkin Jaa-painiketta ja valitse Flickr.

3. Kirjaudu sisään Flickr-tilillesi, jos et ole vielä kirjautunut.

4. Flickr-valintaikkunassa voit valita vaihtoehtoja kuville.

Flickrissä jakamisen valintaikkuna.
    • Kuvien lisäyspaikan valitseminen: Klikkaa Valitse kuvasarja -ponnahdusvalikkoa ja valitse kuvasarja (Flickrin nimitys albumille). Jos haluat lisätä kuvat Flickr-kuvavirtaan, valitse Kuvavirta.

• Kuvien katselijoiden valitseminen: Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa ponnahdusvalikkoa.

• Otsikon, kuvauksen ja tunnisteiden lisääminen: Kirjoita tekstiä kenttiin.

5. Klikkaa Julkaise.

Kuvan jakaminen Twitterissä

Voit jakaa yhden kuvan kerrallaan Twitterissä suoraan Kuvat-ohjelmasta.

1. Valitse jaettava kuva.

2. Klikkaa työkalupalkin Jaa-painiketta ja valitse Twitter.

Kirjaudu sisään Twitter-tilillesi, jos et ole vielä kirjautunut.

3. Kirjoita Twitter-valintaikkunassa enintään 119 merkkiä pitkä viesti ja klikkaa Julkaise.

Huomaa: Kuvan osuus twiitistä on 21 merkkiä.

Näkyviin tuleva viesti kertoo, että kuva on julkaistu.

Twitter-syötteeseesi tulee näkyviin linkki jaettuun kuvaan.