Ammattitasoisten painotuotteiden tilaaminen omista kuvista

Voit tilata ammattilaislaatuisia painotuotteita kuvistasi ja saada ne toimitettuina itsellesi, perheellesi tai ystävillesi. Valitse kullekin kuvalle koko ja määrä ja tilaa paperikuvat antamaasi osoitteeseen.

Huomaa: Tämä palvelu ei ehkä ole saatavilla kaikkialla. Lisätietoja saat Applen tukiartikkelista Tietoa kirja-, kortti- ja kalenterituotteista.

Avaa Kuvat

1. Valitse yksi tai useampia kuvia.

2. Valitse Arkisto > Luo > Painotuotteet.

3. Valitse koko haluamasi painoformaatin alla. Jos haluat esimerkiksi käyttää Automaattinen sovitus -formaattia, klikkaa Automaattinen sovitus -kohdan alla olevaa kokoa.

Vinkki: Voit halutessasi tilata jotkin kuvista erikokoisina; katso vaihe 5.

Ikkuna, jossa näkyy kokovaihtoehtoja Automaattinen sovitus -tulostusformaatille.
  4. Tarkista painotuotteiden ulkoasu.

Ikkuna, jossa näkyvät painotuotteiden tarkistusvalinnat.

Vinkki: Voit muuttaa kuvien ulkoasua ennen niiden tilaamista: avaa Kuvavalinnat-ikkuna kaksoisklikkaamalla kuvaa. Voit sitten käyttää suodatinta, muuttaa rajaus- ja zoomaustasoja ja jopa muokata kuvaa antaakseen sille erityisen ulkomuodon.

5. Tee jokin seuraavista:

• Kuvien painattaminen valkoisilla reunoilla: Valitse Valkoiset reunat -valintaneliö.

Huomaa: Valkoiset reunat eivät ole käytettävissä automaattisesti sovitetuissa painotuotteissa.

• Kiiltäväpintaisten kuvien painattaminen: Valitse Kiiltäväpintainen-valintaneliö.

• Valokuvan kopioiden määrän määrittäminen: Valitse valokuva klikkaamalla sitä, klikkaa työkalupalkin Valinnat-painiketta ja syötä haluamasi kopioiden määrä Kopiot-kenttään.

• Kuvien lisääminen tilaukseen: Klikkaa työkalupalkissa Painotuotteet-painiketta ja valitse Lisää kuvia. Valitse haluamasi kuvat ja klikkaa Lisää.

• Tilauksen painokoon muuttaminen: Klikkaa työkalupalkissa Painotuotteet-painiketta , valitse Vaihda kokoa ja valitse sitten haluamasi koko.

Voit vaihtaa yksittäisen kuvan kokoa valitsemalla ensin kuvan ja klikkaamalla sitten työkalupalkin Painotuotteet-painiketta .

• Useampien tulostuskokojen lisääminen tilaukseen: Klikkaa työkalupalkissa Painotuotteet-painiketta , valitse Lisää toinen koko ja valitse sitten haluamasi lisäkoko.

Jos haluat lisätä toisen koon yksittäiselle kuvalle, valitse kuva ja klikkaa työkalupalkin Painotuotteet-painiketta .

6. Kun olet valmis tilaamaan, klikkaa Tilaa painotuotteita.

7. Klikkaa Lisää toimitusosoite ja valitse toimitusosoite Vastaanottaja-kohdan alla tai syötä uusi osoite klikkaamalla Uusi.

8. Kun tilauksen hinta tulee näkyviin, klikkaa Tilaa-painiketta.

9. Kirjoita Apple ID:si ja klikkaa Kirjaudu sisään.

10. Jos tämä on ensimmäinen kerta, kun olet tilannut painotuotteen, sinua saatetaan pyytää antamaan luottokorttisi suojakoodi. Jos haluat lisätietoja, katso Tulostetilauksen maksaminen luottokortilla.

Huomaa: Jos kirjaudut sisään Apple ID:llä, jossa on päällä kaksivaiheinen varmistus, sinua pyydetään syöttämään nelinumeroinen koodi, joka lähetetään sinulle tekstiviestillä.

Näytölle tulee näkyviin viesti, jossa vahvistetaan tilauksesi ja ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Huomaa: Jos haluat käyttää muuta kuin Apple ID:hen yhdistettyä luottokorttia tai jos haluat muokata luottokorttitietojasi, valitse Kuvat > Painotuotekaupan tili ja klikkaa ”Muuta tilauksen oletustoimitus- tai -laskutustietoja”.