Omien kuvien tulostaminen

Voit tulostaa kuvia useammassa tavallisessa koossa tai valita muokatun koon. Voit myös tulostaa useamman kuvan sivua kohden käyttämällä kokoelmaa. Voit tulostaa kuvia mustavalkoisina tai värillisinä riippuen tulostimen ominaisuuksista.

Avaa Kuvat

1. Klikkaa sivupalkissa Kuvat ja valitse yksi tai useampi kuva.

2. Valitse Arkisto > Tulosta.

3. Valitse tulostusvalinnoissa muoto oikeanpuoleisesta luettelosta.

Ikkuna, jossa näkyvät tulostusvalinnat.

Tulostettujen kuvien ulkoasu näkyy vasemmalla olevalla esikatselualueella.

Joidenkin muotojen, kuten Muokattu ja Kokoelma, kanssa voit käyttää koonmuutossäätimiä tulostettujen kuvien koon muuttamiseen. Muut valinnat, kuten kuvien sijainnin muuttaminen, kuvasuhteen valitseminen tai marginaalien asettaminen, tulevat näkyviin valitsemasi muodon mukaan.

4. Valitse tulostin ja valitse tarvittavat tulostinasetukset.

5. Klikkaa Tulosta.

6. Määrittele Tulosta-ikkunassa tulostusvalinnat ja klikkaa sitten Tulosta.