Korjaa kirjasto, jos siinä on ongelmia

Jos sinulla on ongelmia kirjaston kuvien kanssa, Kuvat voi yrittää korjata sen. Jos ongelmat jatkuvat, voit myös palauttaa kirjaston Time Machine -varmuuskopiosta.

Tärkeää: Kuvakirjasto kannattaa varmuuskopioida ennen sen korjaamista.

1. Jos Kuvat on avoinna, valitse Kuvat > Lopeta Kuvat.

2. Paina optio-komento ja kaksoisklikkaa Kuvat-kuvaketta Ohjelmat-kansiossa (tai klikkaa Dockin Kuvat-kuvaketta).

Korjaa kirjasto -ikkuna aukeaa.

3. Rakenna kuvakirjasto uudelleen klikkaamalla Korjaa.

Jos haluat tietoja kuvien palauttamisesta iCloud-kuvakirjastosta, katso Poistettujen kohteiden palauttaminen.