Kuvien etsiminen tekstin, sisällön tai päivämäärän perusteella

Löydät kuvan nopeasti etsimällä siihen liitettyä tekstiä, kuten kuvan otsikko, kuvaus tai päivämäärä. Voit myös hakea tietyssä sijainnissa (esimerkiksi Kaliforniassa) otettuja kuvia tai kategorian mukaan, kuten ”ranta”, ”eläintarha”, ”eläin” ja ”koira”.

Jos haluat lisätietoja etsimisestä kuvalle määritettyjä avainsanoja käyttäen, katso Kuvien etsiminen avainsanan perusteella.

Avaa Kuvat

Kysy Siriltä: Voit sanoa esimerkiksi:

• ”Näytä minulle kuvia Kaliforniasta”

• ”Näytä huhtikuussa otetut valokuvat”

• ”Näytä rantakuvia”

• ”Näytä lomakuvat”

• ”Näytä kuvia Liisasta”

Lisätietoja Siristä

1. Klikkaa työkalupalkin hakukenttää.

Vinkki: Aktivoi hakukenttä nopeasti painamalla komento-F.

2. Kirjoita hakuteksti hakukenttään.

Kun kirjoitat, hakuehdotuksia tulee näkyviin hakukentän alapuolelle. Voit kirjoittaa useita sanoja ja erottaa ne välilyönnillä etsiäksesi useiden ehtojen perusteella. Esimerkiksi haku ”Kalifornia maaliskuu” etsii kuvat, jotka on otettu maaliskuussa Kaliforniassa.

Hakukenttä, jossa on hakukriteeri ja joka näyttää yhden ehdotetun tuloksen.
  3. Klikkaamalla hakuehdotuskohdetta näet hakua vastaavia kuvia.

Saat kaikki kuvat näkyviin uudelleen haun jälkeen klikkaamalla hakukentässä Poista-painike.