Etsi tiettyjä kohteita hetkestä tai albumista

Kun katselet kuvia hetkessä tai albumissa, voit nopeasti suodattaa näkyville vain tietyt kuvat, esimerkiksi vain kuvat, joita olet muokannut, videot, jotka olet merkinnyt suosikeiksi tai kuvat, joita olet muokannut ja joihin on liitetty avainsana ”syntymäpäivä”.

Näytetään-ponnahdusvalikko.
  • Tiettyjen kuvien katseleminen hetkessä tai albumissa: Klikkaa Näytetään-ponnahdusvalikkoa ja valitse jokin seuraavista:

• Kohteen tyyppi, jonka haluat nähdä (Kuvat, Suosikit, Videot, Muokatut).

• Kuviin liittyvät avainsanat.

Voit valita Näytetään-ponnahdusvalikosta useita kohteita, jotta saat näkyviin vain haluamasi kuvat.