Kuvien näyttäminen sijainnin perusteella

Jos kamerassasi on GPS-toiminto (kuten iPhonessa on) tai jos olet lisännyt GPS-tietoja kuviisi, Kuvat voi automaattisesti esittää kuvasi kartalla.

Kuvat-ikkuna, jossa kartta ja sijainnin perusteella ryhmiteltyjä kuvaminiatyyrejä.

Avaa Kuvat

1. Voit näyttää kuvat kartalla tekemällä jonkin seuraavista:

• Klikkaa sivupalkissa Paikat.

• Klikkaa sivupalkissa Kuvat, klikkaa kokoelman tai hetken otsikossa paikkaa ja vieritä alas Paikkoihin.

Hetken otsikko, jonka alla näkyy paikka.
    • Klikkaa sivupalkissa Muistot, kaksoisklikkaa muistoa ja vieritä sitten alas Paikat-kohtaan.

2. Tee jokin seuraavista:

• Kuvien näyttäminen suuremmalla kartalla: Kaksoisklikkaa kuvan miniatyyriä. Lähennä siihen tai näytä se ruudukossa kaksoisklikkaamalla sitä uudestaan.

Karttaan sijoitettujen kuvien miniatyyrit.
    • Muiden lähellä otettujen kuvien näyttäminen: Klikkaa Näytä lähellä otetut kuvat.

• Lähennä tai loitonna: Klikkaa zoomauspainikkeita. Lähennä tai loitonna jatkuvasti pitämällä painettuna.

Zoomauspainikkeet kartalla.
    • Muuta kartan sijaintia: Vedä sitä.

• Kartan näyttäminen eri muodoissa tai kuvien näyttäminen ruudukossa: Näytä kartta eri muodoissa klikkaamalla Kartta tai Satelliitti tai näytä kuvien miniatyyrit ryhmiteltynä sijainnin mukaan klikkaamalla Ruudukko.

Kartta-, Satelliitti- ja Ruudukko-painikkeet.

Jos haluat isätietoja kuvan sijainnin lisäämisestä tai muuttamisesta, katso: Otsikoiden, kuvausten ja muun lisääminen kuviin.