Live Photo -kuvan muokkaaminen

Live Photo -kuvaan tehdyt muutokset vaikuttavat sekä still-kuvaan että video-osaan, poislukien retusointi, punasilmäisyys ja merkintä, jotka vaikuttavat vain still-kuvaan. Voit trimmata videon pituutta, laittaa äänen päälle tai pois, vaihtaa Live Photo -kuvan still-kuvaa (avainkuvaa), tehdä niistä silmukoivia tai edestakaisin-animoituja ja simuloida pitkää valotusta.

Avaa Kuvat

1. Kaksoisklikkaa Live Photo -kuvaa ja klikkaa työkalupalkissa Muokkaa.

2. Tee muutoksia muokkaustyökaluilla.

3. Muuta Live Photo -kuvan toistoa klikkaamalla työkalupalkissa Säädöt ja tekemällä jotakin seuraavista:

Live Photo -kuva muokkausnäkymässä ja sen alla liukusäädin, joka näyttää kuvan kehykset. Live Photo- ja Kaiutin-painikkeet ovat liukusäätimen vasemmalla puolella, oikealla puolella on ponnahdusvalikko, josta voidaan lisätä silmukointi-, edestakaisin- tai pitkä valotus -tehoste.
    • Videon pituuden trimmaaminen: Säädä videon alkamis- ja loppumiskohta vetämällä liukusäätimen päitä.

• Äänen laittaminen päälle tai pois: Klikkaa Kaiutin-painiketta.

• Videokehyksen valitseminen avainkuvaksi: Vedä liukusäädin haluttuun kehykseen ja klikkaa Tee avainkuva.

• Live Photo -kuvan silmukoiminen, edestakaisin toistaminen tai pitkän valotuksen simulointi: Klikkaa Live-ponnahdusvalikkoa ja valitse haluamasi tehoste.

• Live Photo -kuvan muuntaminen still-kuvaksi: Klikkaa Live Photo -painiketta  ikkunan alareunassa.

Kun olet muokannut Live Photo -kuvaa, voit palauttaa sen alkuperäiseen klikkaamalla Palauta alkuperäinen.