Kortin kuvien järjestäminen

Kun luot kortin, Kuvat määrittää automaattisesti asettelun ja sijoittaa kuvat kortin sivuille. Voit muuttaa kortin sivun asettelua milloin tahansa. Voit myös valita sivulle taustavärin.

Avaa Kuvat

Kortin asettelun muuttaminen

1. Klikkaa sivupalkissa Projektit-kohdan alla korttia.

2. Valitse kortin sivu, jota haluat muuttaa, klikkaamalla Etupuoli, Sisäpuoli tai Kääntöpuoli.

3. Klikkaa työkalupalkin Valinnat-painiketta .

4. Tee jokin seuraavista:

• Muuta kaksiosaista tai litteää korttia: Klikkaa sivuasettelua.

Kortin Asetteluvalinnat-ikkuna.
    • Vaihda kortin taustaväriä: Klikkaa taustaväriä.

Kuvan koon muuttaminen tai suodattimen lisääminen

Voit muuttaa kuvan kokoa ja esitystapaa kehyksessä. Voit myös lisätä valokuvaan suodattimen, kuten kuvan värin muuttaminen mustavalkoiseksi.

1. Klikkaa sivupalkissa Projektit-kohdan alla korttia.

2. Valitse kortin sivu klikkaamalla Etupuoli, Sisäpuoli tai Kääntöpuoli (sivuvalinnat riippuvat luomasi kortin tyypistä).

3. Avaa Kuvavalinnat-ikkuna kaksoisklikkaamalla muutettavaa kuvaa.

Kortin Kuvavalinnat-ikkuna, jonka alareunassa Zoomaus ja rajaus -liukusäädin ja yläreunassa tehostevalinnat.
  4. Tee jokin seuraavista:

• Käytä suodatinta: Klikkaa suodatinta.

• Muuta kuvan kokoa: Pienennä tai suurenna kuvan kokoa vetämällä Zoomaus ja rajaus -liukusäädintä ja muuta kuvan sijaintia kehyksessä vetämällä kuvaa.

• Käännä kuva kehyksessä: Ctrl-klikkaa kuvaa ja valitse Käännä kuva.

Kun käännät kuvia, ota huomioon, että kuvan tekstit tai logot saattavat näkyä käänteisenä peilikuvana.

• Sovita koko kuva kehykseen: Ctrl-klikkaa kuvaa ja valitse Sovita kuva kehykseen. (Tämä komento ei ole käytettävissä kaikissa teemoissa.)

Kun sovitat kuvan kehykseensä, kuvan pitkillä sivuilla saattaa näkyä tyhjä reuna, jotta kuvan levein osa mahtuisi kehykseen.

Kuvan siirtäminen eteen- tai taaksepäin sivulla

Joissakin kortin sivuasetteluissa käytetään päällekkäisiä kuvakehyksiä. Voit järjestää päällekkäisiä kuvia siirtämällä niitä eteen- ja taaksepäin.

1. Klikkaa sivupalkissa Projektit-kohdan alla korttia.

2. Valitse kortin sivu klikkaamalla Etupuoli, Sisäpuoli tai Kääntöpuoli (sivuvalinnat riippuvat luomasi kortin tyypistä).

3. Ctrl-klikkaa kuvaa ja valitse Tuo eteen tai Vie taakse.