Kirjan kuvien lisääminen ja poistaminen

Voit lisätä ja poistaa kirjan kuvia koska tahansa.

Huomaa: Sivun asettelu määrittää, mitä sivulle voi lisätä, mukaan lukien sivulle mahtuvien kuvien määrä. Jos haluat muuttaa sivulla olevien kuvien määrää, muuta sivun sivuasettelua.

Avaa Kuvat

1. Klikkaa sivupalkissa Projektit-kohdan alla kirjaa.

2. Tee jokin seuraavista:

• Lisää kuva tyhjään kuvakehykseen: Vedä kuva ikkunan alaosassa olevalta Kuvat-alueelta kuvakehykseen.

Kuvat-ikkuna, jossa näkyy kirjan sivuja ja Kuvat-alue alareunassa.

Jos haluamasi kuva ei ole Kuvat-alueella, klikkaa Lisää kuvia, valitse kuva ja klikkaa Lisää.

Voit muuttaa Kuvat-alueen kokoa ja siinä näkyvien kuvien määrää vetämällä alueen yläreunaa.

• Lisää valittuja kuvia automaattisesti tyhjiin kehyksiin: Valitse yksi tai useampi kuva Kuvat-alueelle ja klikkaa Autom. täyttö.

• Lisää kuvia automaattisesti kaikkiin sivulla oleviin tyhjiin kehyksiin: Kaksoisklikkaa sivua, jota haluat muuttaa, ja klikkaa Autom. täyttö.

• Lisää kuvia automaattisesti kaikkiin kirjassa oleviin tyhjiin kehyksiin: Klikkaa Autom. täyttö katsellessasi kaikkia kirjan sivuja.

• Kuvan siirtäminen sivulta Kuvat-alueelle tai toiselle sivulle: Laita osoitin kuvan päälle, irrota kuva kehyksestä pitämällä sitä painettuna ja vedä se Kuvat-alueelle tai toiseen paikkaan.

• Poista kuva Kuvat-alueelta: Valitse kuva klikkaamalla sitä ja paina sitten poistonäppäintä.

• Poista kuva sivulta: Kaksoisklikkaa sivua, jota haluat muuttaa, valitse kuva klikkaamalla sitä ja paina poistonäppäintä.

• Poista kaikki sivulla olevat kuvat: Kaksoisklikkaa sivua, jota haluat muuttaa, klikkaa Poista sijoitetut kuvat ja klikkaa sitten Jatka.

• Poista kaikki kirjassa olevat kuvat: Katsellessasi kaikkia kirjan sivuja klikkaa Poista sijoitetut kuvat ja klikkaa sitten Jatka.

Vinkki: Voit nopeasti vaihtaa kahden sivulla olevan kuvan paikkaa. Laita osoitin kuvan päälle, irrota kuva kehyksestä pitämällä sitä painettuna ja pudota se toisen kuvan päälle.