Albumien ryhmittäminen kansioihin

Voit ryhmittää albumeita luomalla kansioita. Voit esimerkiksi luoda Family Photos -nimisen kansion ja siirtää kaikki perhetapahtumia sisältävät albumit siihen. Voit myös luoda kansioita toisten kansioiden sisään.

Miniatyyri kuvakansiosta.

Avaa Kuvat

1. Klikkaa sivupalkissa Omat albumit.

2. Valitse Arkisto > Uusi kansio.

3. Kirjoita kansion nimi.

4. Vedä albumeita kansioon.

Vinkki: Jos haluat luoda kansion nopeasti, optio-vedä yksi tai useampi albumi toiseen albumiin. Kuvat-ohjelma sijoittaa albumit uuteen kansioon. Voit myös vetää muita albumeita uuteen kansioon.

Jos haluat poistaa kohteen kansiosta, ctrl-klikkaa kohdetta ja valitse Siirrä albumi pois kohteesta [kansion nimi]. Poista kansio ctrl-klikkaamalla sitä, valitsemalla Poista kansio ja klikkaamalla Poista.

Jaettuja albumeita ei voi siirtää kansioon.