Kuvien jakaminen AirDropilla

AirDropilla voit jakaa kuvia välittömästi kenen tahansa lähellä olevan kanssa, jolla on Mac tai iOS-laite. Sinun ei tarvitse luoda mitään tunnuksia; sinun ja toisen henkilön tarvitsee vain olla samassa Wi-Fi-verkossa tai muodostaa Bluetooth-yhteys.

1. Valitse jaettavat kuvat.

2. Klikkaa työkalupalkin Jaa-painiketta ja valitse AirDrop.

Näkyviin tulee ikkuna, jossa näkyvät lähellä olevat AirDrop-käyttäjät.

Huomaa: Jos käyttäjää, jonka kanssa haluat vaihtaa kuvia, ei näy, pyydä häntä laittamaan AirDrop päälle (iOS-laitteella) tai avaamaan AirDrop Finderissa (Macilla).

3. Klikkaa henkilöä, jonka kanssa haluat jakaa, ja klikkaa Valmis.

AirDropilla lähetetyt tiedostot sijoitetaan Lataukset-kansioon. Jos lähetät Live Photo -kuvan vastaanottajille, joilla on OS X 10.11.4 tai uudempi, he voivat toistaa Live Photo -kuvan. Heidän on klikattava AirDrop-ikkunassa Avaa Kuvat-ohjelmassa; jos se klikkaavat Hyväksy, vain still-kuva lähetetään.