Kuvien jakaminen muilla ohjelmilla ja sivustoilla

Voit jakaa kuvia muun valmistajan verkkosivustolle lisäämällä sivuston laajennoksen Jaa-valikkoon.

Kun avaat Jaa-valikon, näkyviin tulee luettelo laajennoksista, joita Kuvat jo käyttää. Jos haluat jakaa muilla ohjelmilla, lataa ohjelmat ja niiden jakolaajennokset Mac App Storesta ja ota laajennokset käyttöön Jaa-valikossa.

Avaa Kuvat

1. Klikkaa työkalupalkin Jaa-painiketta .

Jaa-valikko aukeaa ja näyttää laajennokset, joita Kuvat jo käyttää.

Jaa-valikko, jossa näkyy muiden valmistajien laajennoksia, kuten Flickr.
  2. Valitse Jaa-valikosta Lisää.

Järjestelmäasetusten Laajennokset-osio aukeaa.

Järjestelmäasetusten Laajennukset-osio, jossa oikealla näkyy luettelo muiden valmistajien laajennoksista.
  3. Klikkaa vasemalla olevaa Jaa-valikkoa.

4. Valitse jokaisen sellaisen laajennoksen valintaneliö, jonka haluat lisätä Jaa-ponnahdusvalikkoon.

Kun olet lisännyt laajennoksen Jaa-valikkoon, voit valita kuvia ja jakaa niitä muun valmistajan ohjelman tai verkkosivuston kanssa.