iCloud-kuvajaon laittaminen päälle ja pois

Avaa Kuvat

iCloud-kuvajaon laittaminen päälle ja pois

Huomaa: iCloud-kuvajakoa voi käyttää vain järjestelmän kuvakirjaston kanssa.

1. Valitse Kuvat > Asetukset ja klikkaa iCloud.

2. Valitse iCloud-kuvajako-valintaneliö tai poista sen valinta.

Vaikka laittaisit iCloud-kuvajaon pois päältä Macilla, voit katsella jaettuja albumeita ja tehdä niihin muutoksia muilla laitteilla, joilla iCloud-kuvajako on päällä.

iCloud-perhejaon laittaminen päälle

1. Valitse Omenavalikko > Järjestelmäasetukset ja klikkaa iCloud.

2. Klikkaa ”Ota Perhejako käyttöön" ja seuraa ohjeita.

Katso lisätietoja kohdasta Perhejaon käyttöönottaminen.

Kun vähintään yksi perheenjäsen on hyväksynyt kutsun katsella jaettuja albumeita, Perhe-albumi tulee näkyviin jaetuissa albumeissa.