kokonaisten rivien tai sarakkeiden valitseminen

Tuo sarakkeiden yläpuolella olevat kirjaimet ja rivien vasemmalla puolella olevat numerot näkyviin klikkaamalla minne tahansa taulukossa ja tee jokin seuraavista:

• Yksittäisen rivin tai sarakkeen valitseminen: Klikkaa rivin tai sarakkeen numeroa tai kirjainta.

• Useiden peräkkäisten rivien tai sarakkeiden valitseminen: Klikkaa rivin tai sarakkeen numeroa tai kirjainta ja vedä valkoinen neliö vierekkäisten rivien tai sarakkeiden ympärille.

• Ei-vierekkäisten rivien tai sarakkeiden valitseminen: Komento-klikkaa rivien numeroita tai sarakkeiden kirjaimia.