avainnippu

Avainnipun käyttö -appi tallentaa palvelimien, appien, sivustojen jne. salasanat, jotta sinun ei tarvitse muistaa niitä kaikkia. Kun tallennat Pages-dokumentin salasanan avainnippuun, sinun ei tarvitse kirjoittaa salasanaa joka kerta, kun avaat dokumentin.

Jos haluat lisätietoja Avainnipun käyttö ‑apista ja avainnipun käytöstä, valitse näytön yläreunassa olevasta Finder-valikosta Ohje > macOS-ohje ja etsi sanalla ”avainnippu”.