lisäyskohta

Lisäyskohta on vilkkuva pystysuuntainen viiva tai I-palkki, joka osoittaa, mihin seuraava kirjoittamasi merkki tulee näkyviin.

Voit sijoittaa lisäyskohdan tekstiin seuraavilla tavoilla:

• Tekstinkäsittelydokumentin leipäteksti: Klikkaa kohtaa, josta haluat alkaa kirjoittaa.

• Tekstilaatikko tai kuvio: Valitse objekti klikkaamalla sitä. Jos objektissa on jo tekstiä, valitse objekti klikkaamalla sitä kerran ja klikkaa sitten tekstissä kohtaa, johon haluat sijoittaa lisäyskohdan.

• Taulukkosolu: Valitse solu klikkaamalla sitä ja klikkaa sitten paikkaa, johon haluat kirjoittaa.

Kun olet sijoittanut lisäyskohdan, voit siirtää sitä nuolinäppäimillä.

Et voi sijoittaa lisäyskohtaa paikanvaraajatekstiin. Kun klikkaat paikanvaraajatekstiä, koko tekstilohko valitaan ja korvaat tekstin kirjoittamalla siihen.