tekstin valitseminen

Jos teksti on taulukkosolussa, sinun täytyy klikata solua ennen kuin voit valita tekstin.

• Yhden tai useamman merkin valitseminen: Klikkaa ensimmäisen merkin etupuolella ja vedä haluamiesi merkkien ylitse.

• Sanan valitseminen: Kaksoisklikkaa sanaa.

• Kappaleen valitseminen: Klikkaa kappaletta kolmesti.

• Kohdan valitseminen luettelosta: Klikkaa sen luettelomerkkiä, numeroa tai kirjainta.

• Tekstialueen valitseminen: Klikkaa ensimmäisen merkin etupuolelle, pidä näppäimistön vaihto-näppäintä painettuna ja klikkaa valittavan tekstin loppua. Voit valita vain pari merkkiä tai suuren määrän tekstiä useista kappaleista tai sivuista.

Huomaa: Jos klikkaat paikanvaraajaa, koko tekstilohko valitaan.