osion asetteluobjekti

Osion asetteluobjekti on teksti tai objekti, joka on sijoitettu dokumentin taustalle ja joka näkyy samassa paikassa joka sivulla siinä osiossa, johon se on lisätty. Osion asetteluobjekti voi olla esimerkiksi vesileima.

Voit lisätä, muokata tai poistaa osion asetteluobjekteja valitsemalla Järjestä > Osion asettelut (näytön yläreunassa olevasta Järjestä-valikosta) ja valitsemalla jonkin vaihtoehdoista.