Kommentit ja muutokset -sivupalkki

Pages-ikkunan vasemmalla puolella oleva sivupalkki (tai osio), jossa näytetään dokumentin kommentit ja seuratut muutokset. Voit näyttää tai kätkeä sivupalkin ja suodattaa sen sisältöä monilla tavoilla.

Voit avata Kommentit ja muutokset -sivupalkin klikkaamalla työkalupalkissa Näytä-valikkopainiketta ja valitsemalla Näytä kommentti- ja muutospaneeli (tai Näytä kommenttipaneeli, jos muutoksia ei seurata).

Jos muutosten seuranta on päällä, voit myös näyttää tai kätkeä sivupalkin klikkaamalla Näytä kommenttien ja muutosten sivupalkki-painiketta tarkistustyökalupalkin vasemmalla puolella.