työpohjan valitsin

Työpohjan valitsin sisältää miniatyyrit työpohjille, joita voi käyttää uusien dokumenttien luomiseen. Voit avata työpohjan valitsimen valitsemalla Arkisto > Uusi (näytön yläreunan Arkisto-valikosta). Jos haluat nähdä lisää työpohjia, siirrä osoitin rivin päälle ja klikkaa vasemmalle tai oikealle osoittataa nuolta (ohjauslevyllä voit myös pyyhkäistä riviä kahdella sormella). Avaa työpohja kaksoisklikkaamalla.

Työpohjan valitsin. Vasemmalla on sivupalkki, jossa luetellaan työpohjakategorioita, joita klikkaamalla voit suodattaa vaihtoehtoja. Oikealla on esimääritettyjä työpohjia, jotka on järjestetty riveihin kategorian mukaan siten, että yläreunassa ovat peruspohjat ja niiden alla raportit ja pystysuuntaiset kirjat. Kumoa- ja Luo-painikkeet ovat oikeassa alakulmassa.