dokumenttinäkymä

Dokumenttinäkymässä luodaan, avataan ja hallitaan dokumentteja. Dokumenttinäkymä näytetään, kun avaat Pagesin eikä yhtään dokumenttia ole avoinna.

Dokumenttinäkymän selausnäkymä, jossa näkyy sijaintilinkki vasemmassa yläkulmassa ja hakukenttä sen alapuolella. Oikeassa yläkulmassa ovat Lisää dokumentti ‑painike ja Lisää-painike. Näytön alareunassa ovat Äskeiset- ja Selaa-painikkeet.

Voit siirtyä avoinna olevasta dokumentista dokumenttinäkymään napauttamalla Takaisin-painiketta Pagesin vasemmassa yläkulmassa. Jos toimintoja ”Aloita kirjoittaminen” tai ”Valitse työpohja” ei näy, vieritä alas, jotta dokumenttinäkymä pienennetään.