oikotiepalkki

Oikotiepalkki näkyy iPadissa näppäimistön yläpuolella. Se sisältää painikkeita muun muassa fonttien muotoilemiseen, sarkainten ja vaihtojen lisäämiseen, tekstin tasauksen säätämiseen ja alaviitteiden lisäämiseen.

iPad Pron oikotiepalkki on hieman erilainen kuin muiden iPad-mallien oikotiepalkki.

Näppäimistö, jonka ylärivin yläpuolella on oikotiepainikkeita.

Jos oikotiepalkkia ei näy, avaa Asetukset > Yleiset > Näppäimistöt ja laita Oikotiet päälle.