sivupalkki

Pages-ikkunassa on sivupalkit dokumentin vasemmalla ja oikealla puolella. Näet ne tekemällä jonkin seuraavista:

• Klikkaa työkalupalkissa Näytä ja valitse Sivut miniatyyrinä, Sisällysluettelo tai Näytä kommenttipaneeli.

• Klikkaa työkalupalkissa Muoto , niin saat näkyviin muotoilusäätimet sille, mitä on valittuna dokumentissa, kuten tekstille, kuviolle tai kaaviolle.

• Klikkaa työkalupalkissa Dokumentti , niin saat näkyviin dokumentin muodon säätimet. Aseta sivun suunta ja koko, aseta dokumentin marginaalit ja aseta yläotsakkeiden ja alaotsakkeiden sijainti.

Huomaa: Jos oikealla oleva sivupalkki on auki ja klikkaat sen painiketta aktiivisen säätimen työkalupalkissa, sivupalkki sulkeutuu. Jos esimerkiksi Muoto-painike on valittuna (Muoto-säätimet näkyvät sivupalkissa) ja klikkaat Muoto-valintapainiketta, koko sivupalkki sulkeutuu. Dokumentti-painikkeen klikkaaminen pitää sivupalkin avoinna ja tuo näkyviin Dokumentti-säätimet.