iCloud Drive

iCloud Drive tallentaa dokumenttisi, kuvasi ja muunlaiset tiedostosi, jotta voit työstää samaa tiedostoa useissa apeissa ja tehdä reaaliaikaista yhteistyötä muiden käyttäjien kanssa. iCloud Drive toimii tuettujen appien kanssa, joita ovat muun muassa Pages, Numbers, Keynote, GarageBand ja tietyt muiden kehittäjien apit.

Voit käyttää iCloud Drivea iOS:n ja iPadOS:n Tiedostot-apilla, Macin Finderilla, Windows PC:n resurssienhallinnalla tai iCloud.comin kautta.

iCloud Drive toimii laitteissa, joissa on macOS 11, iOS 14 tai iPadOS 14 tai uudempi ja PC:issä, joissa on iCloud for Windows. Voit käyttää iCloud Drivea myös iCloud.comin kautta.