useiden objektien valitseminen

Objekti on kohde, joka sijoitetaan sivulle, kuten kuva, tekstilaatikko, muoto, taulukko ja kaavio. Voit valita useita objekteja seuraavilla tavoilla:

• Pidä yhtä objektia painettuna näytöllä ja napauta muita objekteja toisella sormella. Voit käyttää molempia käsiä, jos se on helpompaa.

• Pidä näytöllä tyhjää kohtaa painettuna ja vedä näkyviin tuleva laatikko haluamiesi objektien ympärille.

• Napauta objektia, jonka haluat valita, napauta Valitse objektit ja napauta sitten muita objekteja tai pidä näyttöä painettuna ja vedä laatikkoa, joka näkyy niiden objektien ympärillä, jotka haluat valita. Valitse kaikki objektit napauttamalla Valitse kaikki. Kun valinta on tehty, napauta Valmis.

• Jos iPadissasi on asennettuna iPadOS ja käytät Bluetooth-näppäimistöä, pidä vaihto- tai komentonäppäintä painettuna ja valitse sitten useita objekteja.

Huomaa: Jos käsittelet tekstin mukana liikkuvia objekteja, voit valita ja muokata vain yhtä objektia kerrallaan.