useiden objektien valitseminen

Objekti on kohde, joka sijoitetaan sivulle, kuten kuva, tekstilaatikko, muoto, taulukko ja kaavio. Voit valita useita objekteja seuraavilla tavoilla:

• Pidä yhtä objektia painettuna näytöllä ja napauta muita objekteja toisella sormella. Voit käyttää molempia käsiä, jos se on helpompaa.

• Pidä näytöllä tyhjää kohtaa painettuna ja vedä näkyviin tuleva laatikko haluamiesi objektien ympärille.

• Jos iPadissasi on iPadOS asennettuna ja käytät Bluetooth-näppäimistöä, pidä vaihto- ja komentonäppäimiä painettuna ja valitse sitten useita objekteja.

Huomaa: Jos käsittelet tekstin mukana liikkuvia objekteja, voit muokata vain yhtä objektia kerrallaan.