dokumenttinäkymä

Dokumenttinäkymässä luodaan, avataan ja hallitaan dokumentteja. Dokumenttinäkymä tulee näkyviin, kun Pages avataan ja mikään dokumentti ei ole avoinna tai kun Tiedostot-appi avataan.

Dokumenttinäkymän selausnäkymä, jossa näkyy sijaintilinkki vasemmassa yläkulmassa ja hakukenttä sen alapuolella. Oikeassa yläkulmassa ovat Lisää dokumentti -painike, Uusi kansio -painike, luettelo- tai kuvakenäkymän ponnahdusvalikko, ponnahdusvalikko nimen, päivämäärän, koon, tyypin ja tunnisteen mukaan suodattamista varten sekä Valitse-painike. Näiden alapuolella ovat olemassa olevien dokumenttien miniatyyrit.

Voit palata avoinna olevasta dokumentista dokumenttinäkymään napauttamalla Pagesin vasemmassa yläreunassa Dokumentit.