dokumenttinäkymä

Dokumenttinäkymässä luodaan, avataan ja hallitaan dokumentteja. Dokumenttinäkymä tulee näkyviin, kun Pages avataan ja mikään dokumentti ei ole avoinna tai kun Tiedostot-appi avataan.

Dokumenttinäkymä, jossa on dokumenttien miniatyyreja. Yläreunassa on painikkeet navigoinnille, dokumentin luomiselle ja valitsemiselle. Niiden alapuolella on hakukenttä. Näytön alareunassa ovat Äskeiset- ja Selaa-painikkeet.

Voit palata avoinna olevasta dokumentista dokumenttinäkymään napauttamalla Pagesin vasemmassa yläreunassa Dokumentit.